Lucas Masciano o com enganxar dalt d'un escenari

El músic argentí no decepciona els assistents a la Sala Privat que es veuen recompensats amb una gran actuació

Una nit trista amb pluja abundant, no eren els millors auguris ni presagis del que es viuria a la Sala Privat el passat divendres 6 de Juny, on Lucas Masciano va ser l'artífex d'una gran vetllada amb una exhibició de recursos i qualitat musical que el fan gaudir d'una més que merescuda fama al panorama musical de l'estat espanyol. Més de dues hores de concert on el cantautor argentí, combinant el rock amb ritmes més tranquils, balades i un gran contingut sentimental en les seves lletres, va donar tot el que esperaven els seus fans que feien presentar una bona imatge a la sala mataronina.Un concert més personalPrecedit d'uns teloners que s'encarregaven d'escalfar l'ambient, Masciano es presentava a la sala vora la una de la nit cansat de la Gira en la que s'ha vist immers els últims mesos, i amb la intenció de fer un concert més personal. Així doncs, l'actuació va començar amb un faceta més acústica, on Lucas amb una guitarra i un baix, va interpretar algunes de les seves cançons més íntimes, mentre feien temps perquè arribés un dels membres de la seva banda que acabava d'arribar a l'Aeroport del Prat. Amb l'entrada a l'escenari de la banda completa va arribar el torn del rock a la sala.

Tots els seus èxitsAl llarg de tota la vetllada, Lucas Masciano va tocar totes les seves cançons més conegudes dels tres discs que ha tret a l'estat espanyol, la última i més recent “Me gustas cuando” del disc “Todo bién”, tampoc hi podia faltar “al diablo con todo”, així com un doblet amb Rafa Pons per cantar “Jesucristo García” d'Extremoduro. Finalment, per posar punt i final a la magnífica nit el de Chivilcoy, pasades les tres del matí, va obsequiar al públic amb una sèrie de bisos on no va faltar “No es lo mismo” del seu segon disc “Patas arriba”.

(+) Estar-se més de dues hores sobre l'escenari sense fer-se pesat en cap moment.(-) Alguns problemes tècnics que no van aconseguir deslluir l'actuació de l'argentí.