Cap de setmana explosiu amb Muchachito

Pedro Javier González tancarà el Cicle de Músiques Tranquil·les  al Casal Nova Aliança

Després d’una Setmana Santa tranquil·la i sense concerts, la Sala Clap torna aquest cap de setmana amb més força que mai i ho fa amb dues actuacions que no neccesiten presentació: Muchachito Bombo Infierno i la Kinky Beat.Els primers actuaran el proper dissabte a la sala mataronina, mentre que la Kinky ho farà demà divendres. Podríem dir que d’aquesta manera, la Casa de la Música Popular dedica el seu particular homenatge a la música mestissa del moment amb una sessió doble que es preveu més que intensa.Muchachito, l’aposta seguraDissabte serà el torn de Muchachito Bombo Infierno. Amb el seu primer treball, “Vamos que nos vamos”, del qual ja se n’han venut més de 20.000 còpies a Espanya, el compositor i intèrpret de Santa Coloma de Gramanet va sentenciar el que seria una carrera d’èxits. Ara, amb el segon disc titulat “Visto lo visto”, Muchachito segueix omplint tots i cadascun dels concerts de la seva apretada agenda. Aquest  nou treball, editat el maig del 2007 consta de 14 noves cançons que segueixen en la línia de les anteriors, peces fresques, rumberes, amb un toc “canalla” particular, i amb una posada en escena envejable. La força del directe és sens dubte l’arma més potent de la banda de Muchachito, i això els de la Casa de la Música ho tenen molt clar. De fet, no és la primera vegada que el grup és a la nostra ciutat. Ja ho van fer en dues edicions passades del Cruïlla, i en totes dues ocasions, Muchachito i la seva banda van aconseguir convertir l’escenari del Parc Central en una autèntica festa embojida, plena d’improvitzacions i sense límits de durada. Amb tots aquests antecedents, no és difícil doncs augurar l’èxit del proper dissabte que de ben segur serà una nova entrega de música, espectacle, i sobretot molta festa.Explosiva Kinky BeatEls encarregats d’innaugurar aquest particular cap de setmana seran els de la Kinky Beat, que demà mateix trepitjaran l’escenari del Clap. Ells també donen a conèixer nou treball, en aquest cas el seu tercer disc, que es titula “Karate Beat”. Com sempre, els de la Kinky es presenten amb  grans dosis d’energia i uns ritmes sense fre que han caracteritzat l’estil d’aquesta formació catalana des del primer dia. Els de la Kinky incorporen a més un toc electrònic del kinky style on ritmes break beat, drum’n’bass i jungle juguen i es barregen amb la calidesa del reggae i l’energia del punk rock. La banda barcelonina també repeteix a la nostra ciutat després de divereses actuacions en que s’ha vist créixer la fromació en tots els sentits. I és que des del seu naixement, l’any 2004, els de la Sala Clap han apostat per aquesta formació que de fet ha convidat en nombroses ocasions a la nostra cuitat.

La cita: 

La Kinky Beat. Divendres 28 de març a les 22h. a la Sala Clap. Preu: Anticipada 8 euros, web 7 euros, taquilla 10 euros.

Muchachito Bombo Infierno.Dissabte 29 de març a les 22h. a la Sala Clap. Preu: Anticipada i web 15 euros. Taquilla 18 euros.

Pedro Javier González. Dins el Cicle de Músiques Tranquil·les. Dissabte 29 de març a les 22h. al Casal Nova Aliança. Preu: Anticipada 13 euros, web 12 euros, taquilla 15 euros. 

Pedro Javier González tanca el Músiques Tranquil·les 

El Cicle de Músiques Tranquil·les tancarà la seva edició d’enguany amb una cita de luxe a càrrec del guitarrista Pedro Javier González. El compositor, que ha tocat al costat de figures com Serrat, Manolo García o Maria del Mar Bonet,  resentarà el proper dissabte 29 al Casal de l’Aliança el seu nou disc titulat “Verdades ocultas y medias mentiras”, un treball elegant d’aire mediterrani on es combinen estils com el flamenc, el jazz o el pop.  Amb aquest concert els de la Casa de la Música Popular posen punt i final a la que ha estat la tercera edició del Cicle de Músiques Tranquil·les i que ha portat a la ciutat artistes de tant renom com Raimon, Lídia Pujol, Conchita o Guillermo Klein entre d’altres.