Facto Delafé i las flores azules aquesta nit a Privat

  El grup ens presenta el seu nou disc La Luz de la Mañana

Aquesta nit, la Sala Privat ens porta a Facto Delafé y las flores azules, un grup maresmenc a mig camí entre el pop, el hip hop i la música surf. Aquesta nit, la formació interpretarà a la Sala Privat  alguns dels èxits del seu últim treball que els estan duent a considerar-se un dels grups revelació de l’any.

Facto delafé està format per Marc Barrachina (bases) Oscar Daniello (veu i lletres) i Helena Miquel (vocalista). Tots tres artistes provenen d’altres projectes musicals com Songstone, Mishina o Élena i no s’ajunten definitivament fins el 2004. A partir d’aquell moment el grup es va començar a fer un nom i de fet, la formació ha estat reconeguda amb diversos premis per a nous i joves artistes arreu de l’estat espanyol. Gran dosis d’originalitatPer a molts Facto delafé és un dels grups revelació de l’any, i això es deu sobretot a la seva habilitat a l’hora de combinar estils. Bases electròniques, versos de hip hop, i la dolça veu de la cantant, Helena Miquel, aconsegueixen a la perfecció aportar aquesta nova sonoritat que dóna al grup tanta originalitat.Facto i delafé es defineixen ells mateixos com un grup de hip hop però molt obert. I és que les estructures que utilitzen són més pròpies d’altres estils com el rock, el pop, el soul o l’electrònica. Les lletres tenen totes un rerefons molt poètic, i aquestes pretenen explorar tota mena de sensacions de la vida quotidiana. Els Facto delafé tenen a més un component crític molt potent que es deixa entreveure en cadascun dels seus versos.A més del component de hip hop, el grup, mostra una clara tendència cap a la música surf que pot recordar fins i tot a grups de tant renom com els Flaming Lips, The Roots o els mateixos Beach Boys. El grup ens presentarà aquesta nit a la Sala Privat el seu nou treball titulat la Luz de la Mañana, el que representa el seu segon disc després de Facto delafé y las flores azules VS El monstruo de las ramblas.

La Cita Facto delafé y las flores azulesDivendres 15 de febrer, a les 23.30 al la Sala Privat.Preu: Taquilla 12 euros, anticipada 10 euros.