Imprimir aquesta pàgina

Accessos controlats al Desvetllament i No n'hi ha prou!

Es repetirà el mateix dispositiu de l'any passat als actes del 25 i 28 de juliol

Les Santes 2018, control seguretat santes

Després del bon funcionament i la bona valoració de l'any passat, el dispositiu de seguretat i control d'accés torna a les dues nits amb actes de màxima concentració de gent com és el Desvetllament, a l'inici de la Nit Boja i el No n'hi ha prou!

L’Ajuntament, d’acord amb la normativa vigent, ha de garantir al màxim el bon funcionament i la seguretat de la festa, i és per això que la nit del 25 de juliol es muntarà un dispositiu d’assistència sanitària i de controls d’accés a la zona on es concentra majoritàriament la gent per participar al Desvetllament, garantint-ne així l’aforament i la seguretat. El dispositiu s'activa des de dues hores abans del Desvetllament.

Als controls d’accés se supervisarà que ningú hi entri envasos de vidre o d’altres objectes o materials que es puguin considerar perillosos per al bon desenvolupament de l’acte. Les recomanacions de l'organització és que  “en la mesura del possible eviteu dur motxilles que també ocupen espai i poden dificultar la mobilitat”. Un dispositiu de menor intensitat també el trobarem a l’acte del No n’hi ha prou! de la nit del 28 de juliol.