Imprimir aquesta pàgina

Primer Festival Solidari FusionArte, aquest dissabte

Les Esmandies acullen una jornada per recaptar fons pel menjador social de Sant Joaquim

Ciutat 2017, les esmandies

El dia 16 de setembre des de les dues del migdia i fins a les dues de la matinada, les Esmandies Casal de Barri acollirà una jornada solidària que començarà amb una paellada i anirà seguida d'una festa plena d'activitats. Es tracta del Festival solidari FusiónArte i el seu objectiu és clar: recaptar fons que aniran destinats al menjador social de Sant Joaquim per tal d'ajudar a les famílies més necessitades de la nostra ciutat. També es realitzarà recollida per al Banc d'Aliments.

Una jornada solidària

La vetllada començarà a les dues del migdia amb una paellada popular i continuarà amb concerts i espectacles d'artistes locals. Ja estan disponibles els tiquets per la paella, es poden comprar cada tarda a les Esmandies a un preu de 5 euros, i inclouen beguda, pa i cafè.
A les 5 de la tarda, tindrà lloc el lliurament dels guardons del 1r premi de Poesia FusionArte, amb la presència dels regidors de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Mataró. Aquesta primera edició del certamen va finalitzar amb Jordi Sans com a guanyador amb el llibre 'La mort'.