El Tot sorteja cinc exemplars de 'L'esclau de la sal' per Sant Jordi

La versió de la llegenda del mataroní Manel Bonany pot ser ara teva

  • Redacció
  • Dimecres, 15 abril 2015 00:00

Sant Jordi llegenda diferent

Amb la proximitat de Sant Jordi i a través del Facebook del Tot Mataró pots guanyar un exemplar de 'L'esclau de la sal', la novel·la del mataroní Manel Bonany que versiona la llegenda de Sant Jordi. L'obra, editada per Ara Llibres, és un relat sorprenent i emocionant. Narra la història darrere d’una llegenda, la d’un home i un drac. Una gesta prodigiosa protagonitzada per un jove esclau a la Tàrraco romana del segle IV dC. Una narració èpica relatada amb la passió i l’impuls d’un escriptor de primer ordre.

El Tot Mataró sorteja cinc exemplars d'aquest llibre entre els seus lectors a través de la seva pàgina de Facebook. És tan fàcil com compartir la imatge amb totes les amistats i ja tindràs possibilitats de guanyar un dels llibres d'aquest Sant Jordi.

Sinopsi
A l’any del Senyor 303, sota les cadenes d’un Imperi Romà trasbalsat per guerres intestines, el preu de la llibertat és una prova de vida o mort. Nigre, el jove esclau de la mina de sal, per alliberar-se i guanyar el dret de viure amb Úlpia, amb qui s’estimen des de sempre, s’haurà d’enfrontar a la criatura espantosa que ha portat l’horror i l’atzar mortal a la vall, però també a les lleis i els déus monstruosos dels seus senyors. Del seu coratge dependrà el seu destí, però també el del seu poble.