La Divina Pastora lamenta que l’Ajuntament no els doni suport

L’entitat no llueix el nom de la ciutat com a protesta a la Feria de Abril de Catalunya

  • Redacció
  • Dimecres, 30 abril 2014 12:34

Feria de Abril

La Hermandad Divina Pastora de Mataró no ha fallat a la cita i és present amb caseta pròpia a la Feria de Abril de Catalunya que se celebra al Fòrum de Barcelona. Com a novetat, però, aquest any l’entitat no promociona ni esmenta el nom de Mataró com a protesta per la, denuncien en una nota de premsa, “manca absoluta de sensibilitat” de l’Ajuntament.

L’entitat es queixa que el consistori no els hagi cedit, com quasi sempre feia, material per a la caseta. L’entitat no celebrarà tampoc el “dia de Mataró” en el què convidava els visitants a degustar el Plat de Mataró.

Demanaven material

Des de la Divina Pastora asseguren que “ens agrada la nostra ciutat, ens l’estimem, però veiem que hi ha una gran falta de valors dels qui la dirigeixen per no ajudar-nos absolutament en res. No els hem demanat cap estímul en forma de diners, sinó poder fer servir material cedit”.

Per la junta de l’entitat, la caseta a la Feria de Abril representa la ciutat en un esdeveniment per on passen “centenars de milers de persones” i com a protesta per la manca de suport asseguren que no faran “gal·la de mataronisme” aquest any.