Una recreació en primera persona, novetat de la IV Diada Puig i Cadafalch

Una xerrada divulgativa es complementarà amb l’ofrena al monument de l’arquitecte

Cap de setmana d’actes de la IV Diada Puig i Cadafalch en record i homenatge d’aquest mataroní il·lustre. La Plataforma ‘Salvem la casa natal de Puig i Cadafalch’ ja fa quatre anys que organitza aquest dia commemoratiu que pretén reivindicar la figura de l’arquitecte alhora que reclamar la reconversió de la casa on va néixer en una casa-museu dedicada a explicar la seva figura.

En la línia dels darrers anys, la comissió organitzarà diumenge una ofrena floral a l’escultura que hi ha al Parc Central. Abans, però, dissabte, es farà una innovadora xerrada que recrearà la pròpia figura davant de casa seva. La Comissió anuncia la visita d’un actor representant la persona de Puig i Cadafalch davant de casa seva, al Carreró 39. Allà explicarà la seva vida i respondrà preguntes dels ciutadans que vulguin.

L’endemà diumenge, hi haurà l’ofrena floral de les entitats, una intervenció musical i un parlament de Josep Maria Ferrer, del Club d’Opinió Jaume Llavina. Col·laboren amb els actes el Grup d’Història del Casal, el Museu Arxiu de Santa Maria i l’Ajuntament.