Imprimir aquesta pàgina

El terror arriba a Sitges

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obre les portes el pròxim 3 d'octubre

Cinema 2017/2019, festival de sitges 2019

Compte enrere per engegar una nova edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Del 3 al 13 d'octubre Sitges tornarà a acollir una de les mostres cinematogràfiques més populars arreu d'Europa, en la qual els films del gènere de terror i fantasia són els autèntics protagonistes.

En aquesta 52a edició, el festival retrà homenatge als 40 anys de Mad Max: Salvajes de autopista, pel·lícula que ha inspirat el cartell promocional. A més a més, altres films que també celebren el seu aniversari com, per exemple, Alien, el octavo pasajero, també es tornaran a projectar per a tots els assistents.

D'altra banda, En la hierba alta, adaptació del relat de Stephen King, donarà el tret de sortida al festival i un dels actors que hi participen, Patrick Wilson (Insidious, The Conjuring o Aquaman) visitarà Sitges 2019 juntament amb el director del film, Vincenzo Natali. Per últim, Sam Neill, Maribel Verdú o Javier Botet seran alguns dels convidats durant aquests deu dies de cinema sense pausa.