Comença la setena Mostra d’Art Social del Taller d’Idees

Una setmana d’activitats diverses per a col·lectius que treballen l’àmbit social

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 31 Març 2014 00:00

Cultura 2013, Mostra Art Social

Avui dilluns s’enceta la setena edició d’aquest conjunt de manifestacions artístiques presentades per entitats socials amb la finalitat d’estimular i afavorir canvis en l’àmbit social. Un espai on compartir i mostrar a tothom que el canvi és possible i que hi ha moltes persones i organitzacions que treballen en l’àmbit social a través de l’art, aportant cada dia el seu granet de sorra.

En aquest setè any de la mostra es dóna un lloc especial al teatre. Es tiraran endavant diverses propostes de companyies que utilitzen el teatre amb finalitats socials. Com a convidats especials hi haurà Grefart, Associació Professional d’Arteterapeutes, que realitzarà una sèrie d’intervencions per mostrar el treball que es realitza des de l’Arteterapia.

Els actes de la mostra són realitat gràcies a diferents col·lectius i estan dirigits a totes aquelles persones que tenen interès a conèixer el treball de les entitats i poder gaudir d’expressions artístiques realitzades per col·lectius que no acostumen a tenir un espai per mostrar-se.