L’Ajuntament accepta la renúncia a la llicència d’obres concedida a El Corte Inglés

El grup de grans magatzems sol·licita la devolució del milió i mig d’euros abonats al març de 2012 en concepte d’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO)

Ciutat 2013, dubtes corte inglés 2

Tres mesos després que El Corte Inglés reclamés formalment la devolució de l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO), l’Ajuntament de Mataró ja ha pres una decisió. Finalment, el consistori ha acceptat la renúncia a la llicència d’obres concedida el 4 de febrer de 2012 al grup de grans magatzems per construir un centre comercial al carrer de Miquel Biada.

La companyia sol·licita la devolució d’1,58 milions d’euros, abonats al març de 2012 per tal de poder iniciar les obres en el solar de Can Fàbregas. A partir d’ara, comença el compte enrere per a l’Ajuntament, que disposa de només tres mesos “per resoldre sobre la procedència de retornar l’ICIO sense que correspongui pagar interessos de demora”, segons informen des del web del consistori.

En el decret d’acceptació de la renúncia que l’Ajuntament notifica a El Corte Inglés, s’assenyala que la decisió de no construir el centre comercial en les condicions de la llicència atorgada al 2012 “no és imputable de cap manera a l’Ajuntament”.