Llum verda definitiva de la Generalitat al Corte Inglés

Ressolts favorablement els últims tràmits administratius

La Generalitat ha resolt favorablement els dos últims tràmits administratius pendents per poder lliurar el solar de Can Fàbregas al Corte Inglés. Així, la Comissió Territorial d'Urbanisme ha aprovat el Pla de Millora Urbana (PMU) que fa algunes modificacions en relació al subsòl i les places d'aparcament. Per la seva banda, l'ajuntament també ha rebut l'autorització de la Direcció General de Patrimoni per fer el trasllat de les restes de Can Fàbregas pendents d'enderrocar. Concretament, un tros de paret, la base de la xemeneia i les restes arqueològiques del subsòl. El solar ja està, per tant, en disposició de ser cedit un cop estigui net. L’alcalde Joan Mora espera que els següents passos ja vagin rodats un darrere l’altre amb aquest “desencallament”. El Corte Inglés redacta ja el projecte i un cop acabat podrà demanar la llicència d’activitats a l’ajuntament i la llicència d’obertura a la Direcció General de Comerç.  Davant aquestes perspectives, Mora celebra el desenllaç d’aquesta història “de tants anys” i espera poder lliurar els terrenys “en la major brevetat”.  Acompanyat en roda de premsa per la regidora d’Urbanisme, Montserrat Rodríguez, cap dels dos vol aventurar un calendari d’obres però s’intentarà començar en la menor brevetat. La major brevetatL'alcalde de Mataró, Joan Mora, ha celebrat el desenllaç d'aquesta història "de tants anys" i assegura que l'Ajuntament lliurarà els terrenys al més aviat possible perquè les obres del centre comercial puguin començar "en la major brevetat". Mora també ha reconegut que tant l'Ajuntament com el Corte Inglés "han patit molt" en les últimes setmanes perquè els tràmits urbanístics posaven en "risc" el projecte. Fins arribar a aquest últim tràmit, el nou govern explica que en les últimes setmanes totes les parts han treballat molt per desencallar el tema, que segons l’alcalde es trobava en una situació “molt complicada” i podia arribar a “estar en risc”.

900 places d’aparcament

La modificació que s’ha aprovat marca el nombre de places d’aparcament, 600 sota el mateix edifici i 200 més en l’entorn immediat com els aparcaments de plaça Granollers i plaça Occitània.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: