L’Ajuntament trasllada al jutjat la investigació del show sexual

Acredita que hi havia presència de menors a The Bot durant l’espectacle i que se’ls va subministrar alcohol

  • Redacció
  • Dimecres, 08 Febrer 2017 15:57

bot striptease

La Policia Local de Mataró ha traslladat al jutjat la investigació realitzada sobre la presència de menors d’edat durant l’espectacle de sexe explícit que va tenir lloc la matinada del 15 de gener a The Bot. Aquesta investigació confirma, amb testimonis, que hi havia menors al local durant el show sexual i també posa de manifest que aquella mateixa nit es van subministrar begudes alcohòliques a menors d’edat. El resultat de la investigació es va lliurar el 27 de gener al Jutjat de Guàrdia de Mataró en considerar que els fets són constitutius d’un presumpte delicte d’exhibicionisme tipificat a l’article 185 del Codi Penal.

Davant aquestes evidències l’Ajuntament ha obert un segon expedient sancionador, ja que els fets descrits també poden ser constitutius d’una infracció molt greu segons la Llei 11/2009 de regulació administrativa dels espectacles públics. Aquest segon expedient sancionador considera el titular de la llicència (l’establiment només té autorització com a bar berenador), l’explotador de l’activitat i l’organitzador de l’espectacle presumptes responsables solidaris de les infraccions.

L’expedient sancionador, però, queda en suspens fins que el jutjat no es pronunciï sobre el procés penal. L’Ajuntament manté com a mesura provisional l’horari restringit per al local, que té l’obligació de tancar a la mitjanit. A més, també s’ha decretat la prohibició de transmissió de la llicència.
 

Primer expedient: 801 euros de multa
D’altra banda, l’Ajuntament ja ha resolt el primer expedient sancionador que va obrir el passat 20 de gener contra el local pel fet de no disposar de l’autorització pertinent per fer un espectacle de contingut sexual. Pel que fa a aquest extrem, el titular de la llicència va reconèixer la infracció i va acceptar abonar una sanció de 801 euros.