Els premis GIMM arriben a la setena edició

L’ajuntament de Barcelona, Manuela de Madre, Diagonal TV COGAMI, els guardonats d’enguany

La Fundació GIMM celebrarà el proper diumenge 21 de maig al Teatre Monumental de Mataró la VII edició dels Premis GIMM. L’ajuntament de Barcelona, la productora de la sèrie Vent del Pla, Diagonal TV, la diputada del PSC Manuela de Madre i la Confederación Galega e Minusválidos són els premiats d’enguany. El guardó té com a objectiu reconèixer la tasca que desenvolupen els diferents candidats a favor de les persones amb discapacitat.

Els Premis GIMM s’atorguen en quatre categories: a la institució, a l’empresa, al mitjà de comunicació i a la persona. El jurat ha valorat enguany el treball realitzat des de l’ajuntament de Barcelona en matèria de millora de l’accessibilitat i al grup empresarial COGAMI (Confederación Galega de Minusválidos) per la creació de vint iniciatives d’economia social, que donen treball estable a 800 persones amb discapacitat a Galícia. Pel que fa al premi al mitjà de comunicació, la presidenta del GIMM, Sílvia López, ha destacat durant la presentació dels premis la “visió optimista i positiva” que ha ajudat a difondre el personatge de la Mònica de Vent del Pla -sèrie produïda per Diagonal TV.

A diferència d’altres anys, aquesta ha estat la primera edició en que un dels premis, el Premi a la Persona, ha sorgit d’una votació popular. Manuela de Madre ha estat premiada “com a reconeixement del seu esforç per donar a conèixer la fibromiàlgia i la fatiga crònica”. Aquest sistema de votació popular ha estat tot un èxit, raó per la qual l’associació espera obrir els premis a votació popular de forma progressiva. La cita és el proper diumenge a les 12 del migdia al Teatre Monumental en un acte obert al públic.