La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ret homenatge als voluntaris

Els actes pel Dia Internacional del Voluntariat compten amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena va voler celebrar ahir dimarts 29 de novembre el Dia Internacional del Voluntariat. La finalitat d’aquesta jornada és el reconeixement a totes aquelles persones i entitats que, desinteressadament, dediquen el seu temps a fer un esforç de solidaritat i cooperació. Per realitzar aquest homenatge es va organitzar un acte que va comptar amb la presentació de diversos projectes solidaris entre d’altres activitats.

L’acte de commemoració va comptar amb la presència de la presidenta delegada de l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Núria Carrera; l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Barón i el president de la Fundació Hospital, Oriol Batista. També van intervenir-hi la presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Maria Assumpció Vilà, així com representants voluntaris de les organitzacions Fundació Suport, Projecte Home, ASALMA, Maresme Oncològic, Càritas Sant Pau i Àmbit Prevenció.

Una exposició que anima al voluntariat
L’acte commemoratiu també va servir per a presentar l’exposició intinerant “Omple la teva vida de sentit: fes-te voluntari”. La mostra està a càrrec de la mateixa Maria Assumpció Vilà.

L’homenatge als voluntaris es va celebrar a la sala d’actes de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena i es va estendre des de 2/4 de set de la tarda fins passats 2/4 de vuit del vespre, quan es va clausurar.