Primera edició de la Cursa SED Mataró, una jornada per reivindicar la igualtat

Organitzat per l'ONGD SED amb la col·laboració de l'escola Maristes Valldemia, l'esdeveniment tindrà lloc el diumenge 8 de març al matí

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 28 Febrer 2020 08:34

Ciutat 2017/2019, mou-te cursa maristes

L'ONGD SED, juntament amb l'escola Maristes Valldemia, ha organitzat la primera Cursa SED Mataró, un esdeveniment solidari que té com a objectiu empoderar dones i nenes. I és que la cita és el diumenge 8 de març, Dia Internacional de la Dona, una jornada en què la reivindicació per la igualtat serà l'autèntica protagonista.

El recorregut, que arrencarà just davant de l'entrada principal de l'escola a les nou del matí, tindrà lloc pel centre i el passeig marítim de la ciutat. Els participants passaran per diversos indrets clau del municipi com el carrer Barcelona, el passeig del Callao, el port o la plaça Xica. En total, es tracta d'una cursa de sis quilòmetres que té una durada d'entre 20 i 50 minuts i que està adreçada a qualsevol persona a qui li agradi fer esport. A partir de les 10.45 h, es durà a terme l'entrega de premis i el sorteig dels lots aportats pels col·laboradors de la prova.

Caminada
A part de la cursa, també s'ha organitzat una caminada pel Parc Central

Paral·lelament a la cursa, també s'ha organitzat una caminada que transcorrerà per dins del Parc Central. La finalitat d'aquesta alternativa és donar més opcions de participació a les persones compromeses amb el tarannà solidari de l'esdeveniment, però que prefereixen un circuit menys exigent. En aquest cas, parlem d'un recorregut de 2,5 quilòmetres, que es pot completar en uns 30-45 minuts i que començarà i finalitzarà a l'escola Maristes Valldemia.

Les inscripcions estaran obertes al web de la Cursa SED Mataró (www.curses.cat/sedmataro2020) fins al 4 de març, i els preus oscil·len entre els 10 i els 12 euros. També es poden realitzar el mateix dia de la cursa a partir de les 7.30 h fins a les 8 h, sempre que no s’hagi arribat al límit de corredors.

Ciutat 2017/2019, mou-te cursa maristes

Pots inscriure't a la prova fins al 4 de març a través del web o presencialment el mateix dia de la cursa