Manuela Carmena visita Mataró per parlar de la Transició

La sala d'actes de la Fundació Iluro va quedar petita per l'exalcaldessa de Madrid, la qual va reunir al voltant de 200 persones

Manuela Carmena

Manuela Carmena va visitar Mataró dimecres a la tarda en el marc de la conferència “Una mirada a la Transició”, organitzada per En Comú Podem, CCOO i la Fundació Nous Horitzons. L'acte va tenir lloc a la sala d'actes de la Fundació Iluro, la qual va quedar petita per la quantitat de públic que va assistir-hi. Gairebé 200 persones van accedir a la sala (una trentena d'elles de peu) i gairebé un centenar més van quedar-se fora per falta de lloc.

Durant la conferència, l'exalcaldessa de Madrid va ressaltar el paper protagonista que van tenir d’organitzacions com el PCE, el PSUC o CCOO en la lluita antifranquista i l’arribada de la democràcia. Unes organitzacions que coneix de primera mà, ja que ella mateixa va militar al PCE i també va formar part del despatx d’advocats laboralistes vinculat a CCOO del carrer Atocha de Madrid.

Manuela Carmena

Carmena també va fer un repàs de la situació política actual, en la qual considera que cal recuperar valors com el diàleg, l’empatia o el reconeixement de qui pensa diferent, els quals van ser fonamentals en temps passats com la Transició.