Cites ràpides per trobar feina al Maresme

Més de 200 persones en situació de vulnerabilitat es van presentar el passat divendres al primer procés ràpid de selecció de personal organitzat pel programa Incorpora de la Caixa a la comarca.

Speed Dating

El passat divendres, més de 200 persones en risc d’exclusió social van participar a la primera sessió d’Speed Dating Laboral del grup comarcal del Maresme i el Vallès Oriental, organitzat pel programa Incorpora de la Caixa. En aquesta fase de preselecció, els candidats i candidates van tenir l’oportunitat de donar-se a conèixer amb l’objectiu de cobrir una de les trenta ofertes de feina proposades per un total de 18 empreses de diversos sectors econòmics.

La jornada va donar el tret de sortida de la mà de representats de la Fundació Bancària la Caixa, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme. Entre les companyies que hi participen, destaquen grups amb presència a Mataró com Alcampo, el Tecnocampus, el Grup Bonanova (hotel Atenea), Adecco o ACCOR Hotel Ibis.   

Ofertes de feina amb compromís social

Incorpora Barcelona és una xarxa de 94 entitats socials i d’inserció laboral, el propòsit de la qual és sumar esforços per a un objectiu comú: la integració social i laboral de les persones per a les quals treballen. Durant el 2018, el programa va atendre més de 18.000 persones, va aconseguir quasi 7.600 insercions laborals i va vincular més de 1.000 noves empreses.