"Tenim els preus més baixos del mercat sense perdre qualitat"

Entrevistem Marc López, director comercial de Mercat del Moble

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 21 Novembre 2016 09:23

Ciutat 2014/2015, mercat del moble
Com és el barri de L'Eixample?

És un bon barri per a tenir-hi un negoci, almenys a la Ronda Prim, on hi tenim una de les tres botigues de mobles que regentem a la ciutat. És una zona de pas tant per la gent dels barris que va cap al centre com per a gent de fora que arriba a Mataró.

És un barri familiar?

Sí, bastant! Absorbim les vendes del barri i aquí hi ve molta gent que vol mantenir el tracte de tu a tu de tota la vida. A la Ronda Prim hi tenim la botiga més gran, amb 400 metres quadrats d'exposició i la possibilitat de trobar-hi tot tipus de mobles per tots els espais de la casa.

Però vosaltres teniu més d'una botiga a la ciutat.

Sí, nosaltres tenim dues botigues més. Una al carrer Pablo Iglesias, l'outlet on tenim també articles de segona mà i després la botiga del carrer Castaños. Allà, s'hi recullen els encàrrecs que s'han fet a través de la botiga online, una tendència que està a l'alça.

La gent compra mobles per Internet?

Sí! Fa cinc anys no m'hagués cregut que la gent compraria matalassos i sofàs per Internet, però s'està posant de moda i cada cop són més els que es decideixen per la compra online perquè és més pràctica. És còmode i ràpid i ho pots venir a recollir a la botiga física del carrer Castaños o demanar que t'ho enviem.

El futur és, doncs, a la xarxa?

Jo tinc la impressió que el 70 per cent de les compres seran online en un futur no gaire llunyà.

Quin és el vostre secret?

Que tenim els millors preus del mercat i no perdem la qualitat del producte que oferim. Els nostres mobles són barats, sí, però són de bona qualitat, perquè és quelcom que no hem volgut perdre de vista des del primer dia.

Com es gestiona aquest binomi?

Nosaltres tenim la sort de tenir grans volums de vendes que ens permeten comprar en quantitats grans. A més, tenim tracte de tu a tu amb les fàbriques i tot el que venem és producte nacional.

'Bo, bonic i barat'.

Exacte, però sempre tenint present que cal donar un bon servei al client. Estem molt a sobre de la postventa, perquè tenim el compromís que el client no tingui cap problema i quedi satisfet.

Ciutat 2014/2015, mercat del moble

MERCAT DEL MOBLE
Rda. Prim, 77. Mataró
Telf: 93 013 45 52