Aquest vespre se sabrà qui és el Mataroní de l'Any

Màxima igualtat entre els tres candidats amb una diferència del 3 per cent dels vots

  • Redacció
  • Dilluns, 08 Febrer 2016 00:00

Finalistes Mataroní 2015

Aquest vespre, a partir de les 20h, es resoldrà el misteri. Roger Cruañas, Maribel Nieto, Sílvia Serra, un dels tres serà el Mataroní de l'Any 2015. La identitat es coneixerà en el decurs de l'acte de lliurament que començarà a les 8 del vespre al Casal l'Aliança.


L'acte de lliurament del 'Mataroní de l'Any 2015' és una festa de ciutat oberta a tothom. Presentaran la gala les periodistes Mireia Biel i Marta Gómez i comptarà amb la música en directe d'alumnes de l'Escola de Música Municipal de Mataró, i reunirà els candidats a la sala d'actes del Casal Aliança per conèixer quin és el veredicte dels mataronins i mataronines.

Cruañas, Nieto i Serra es disputen el guardó i tots tres tindran protagonisme en una vetllada que acabarà amb un petit refrigeri gentilesa de Forn l'Espígul i caves Pere Ventura. L'acte és obert a tothom i començarà a les 20 h. Es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio i en diferit a través de m1tv, ja que els dos mitjans públics col·laboren un any més amb el Tot Mataró. Urbenia, l'Aliança i Bocca Restaurant també se sumen a aquest acte.  L'acte també es podrà seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #mataroni15

Un resultat molt ajustat

Ahir diumenge a les 20 h es van tancar les vies de votació, després d'un total de 1.165 vots acumulats en aquesta fase final de votacions. Fet el recompte dels sufragis, els sobres amb el resultat ja estan tancats perquè ningú sàpiga el resultat fins a l'hora de l'acte. El que sí que es pot saber és que hi ha hagut una màxima igualtat entre els candidats, amb una diferència de pocs vots entre ells. Així, el candidat guanyador s'ha fet amb el 36,31 per cent dels vots, el segon n'ha rebut el 33,13 per cent i el tercer un 30,55. Qui serà el guanyador?