Últims tres dies per votar el Mataroní de l'Any

Dilluns es coneixerà el guanyador

  • Redacció
  • Dijous, 04 Febrer 2016 18:44

Finalistes Mataroní 2015

Dilluns, dia 8, es descobrirà el misteri. Roger Cruañas, Maribel Nieto, Sílvia Serra, un dels tres serà el Mataroní de l'Any 2015. La identitat es coneixerà en el decurs de l'acte de lliurament que començarà a les 8 del vespre al Casal l'Aliança. Fins 24 hores abans de l'inici es pot esgotar el termini per votar. La gala no servirà només per premiar el guanyador, ja que el Mataroní de l'Any no entén de vencedors ni de vençuts sinó que s'aprofita per reconèixer la tasca de tots els candidats.


L'acte de lliurament del 'Mataroní de l'Any 2015' és, de fet, una festa de ciutat. Presentaran la gala les periodistes Mireia Biel i Marta Gómez i comptarà amb la música en directe d'alumnes de l'Escola de Música Municipal de Mataró, i reunirà els candidats a la sala d'actes del Casal Aliança per conèixer quin és el veredicte dels mataronins i mataronines.

Cruañas, Nieto i Serra es disputen el guardó i tots tres tindran protagonisme en una vetllada que acabarà amb un petit refrigeri gentilesa de Forn l'Espígul i caves Pere Ventura.

Dilluns es coneixerà el guanyador/a: Roger Cruañas, Maribel Nieto o Sílvia Serra

L'acte és obert a tothom i començarà a les 20 h. Es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio i en diferit a través de m1tv, ja que els dos mitjans públics col·laboren un any més amb el Tot Mataró. Urbenia, l'Aliança i Bocca Restaurant també se sumen a aquest acte.  L'acte també es podrà seguir a través de Twitter amb l'etiqueta #mataroni15

Vots fins a les 20 h de diumenge

Abans de dilluns, però, encara hi ha temps per votar el candidat final preferit. A Cruanyas, Nieto i Serra se'ls pot votar a través del formulari de la web mataronidelany.cat cada 24 hores, presencialment al Tot Mataró i Maresme o a través del Facebook del Tot Mataró, també un cop al dia.

Els tres finalistes a Mataroní de l'Any 2015

Mataroni de l'Any 2015, Roger Cruañas La natació és per a tothom
La majoria de gent del Centre Natació Mataró li diu "Cru" a en Roger Cruañas. És el sobrenom carinyós amb el que molts es refereixen a un dels aspirants més joves de totes les edicions del Mataroní de l'Any. Monitor, juntament amb altres, especialitzat en fer arribar la natació a col·lectius com la gent gran o els discapacitats, Cruañas permet d'aquesta manera que l'accés als beneficis de l'esport no hi entengui de barres i sigui més universal. Uns mèrits que el situen a les portes de guanyar el guardó.

Mataroni de l'Any 2015, Maribel NietoAnys dedicats a la prevenció
Maribel Nieto és finalista al Mataroní de l'Any just després d'un 2015 en el que s'ha jubilat. Posava així punt final a una trajectòria mèdica especialitzada en patologia mamària, dedicant molts esforços a la prevenció del càncer de mama liderant un programa pioner a Catalunya des del Maresme. Per l'extrema sensibilitat del tema, la Doctora Nieto ha anat sumant al llarg dels anys nombroses pacients, amb les respectives famílies, coneixedores del seu bon fer professional. Aquest aval la situa com a candidata al triomf final.

Mataroni de l'Any 2015, Silvia SerraL'ànima mater de la Protectora
La recent polèmica social arran del futur del centre d'acollida d'animals que gestiona l'Spam és sols l'accident, la punta de l'iceberg de la gran feinada que la Societat Protectora d'Animals de Mataró ha fet històricament i segueix fent. Solventat el possible tancament del centre, la candidatura de Sílvia Serra és una d'aquelles que personalitza la tasca de tota una entitat en el seu referent. Si els animals són la vocació de l'Spam és innegable que el seu rostre més conegut és el de la seva Presidenta, candidata en ferm a guanyar.

L'acte és obert a tothom, dilluns a les 20h al Casal l'Aliança. Hi actuaran alumnes de l'EMMM i hi haurà un refrigeri i piscolabis en acabar