7.000 euros pel projecte del Senegal a través del Futbol Solidari

L’Escola Pia Santa Anna aconsegueix l’objectiu amb la jornada solidària

  • Redacció
  • Dimecres, 23 Desembre 2015 10:21

Futbol solidari

Han aconseguit l’objectiu. El Grup d’Esplai l’Erol sortit directament des de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró han aconseguit recaptar un total de 7260,79 euros en la vintena jornada de Futbol Solidari organitzada aquest cap de setmana passat. Es marcaven l’objectiu de superar els 7.000 euros per poder finançar les eines i els materials necessaris per realitzar cursos de formació dins del projecte a la Granja Escola de M’Lomp al Senegal. Un projecte que es coordina conjuntament amb l’Associació d’Amics d’Escola Pia del Senegal.

Durant la jornada de Futbol Solidari hi van participar un total de 70 equips formats per participats de totes les edats que van fer una aportació econòmica amb la inscripció a la jornada. A més a més del Futbol Solidari es van organitzar altres activitats obertes a la ciutat com una obra de teatre per a nens, jocs cooperatius d’Artijoc, pintar cares, bingos i jocs com el buscamines solidari. L’èxit de la jornada des de l’organització l’atribueixen a la campanya de sensibilització realitzada a les classes de l’Escola Pia Santa Anna en els cursos de primària i secundària.

La celebració dels 20 anys solidaris va anar acompanyada de l’actuació del Cor Turull i d’un pastís que es va repartir entre tots els participants. El mateix moment, concentrat en la jornada de diumenge, es va projectar un vídeo que s’havia enviat des del Senegal.