Mataró Bus matisa que l'únic conflicte amb els treballadors és "salarial"

L'empresa recorda que no té competències sobre el Pla de Mobilitat

  • Redacció
  • Dimecres, 07 Octubre 2015 12:02

Mataro Bus

Mataró Bus surt al pas de les declaracions que el comitè de treballadors va fer l'altre dia i assegura que "les úniques reivindicacions de la plantilla" que coneix són de tipus "salarial". El comitè de treballadors va amenaçar l'altre dia amb una vaga si no s'avançava en les negociacions per a la millora del servei.

Mataró Bus recorda que s'està en plena negociació del Conveni Provincial de Transport per Carretera de la Província de Barcelona i emmarca les protestes en aquest sentit. Així mateix, la direcció, diuen, "no pot entendre cap tipus de negociació que no s'estigui produint a nivell provincial".

El comitè de treballadors va reclamar l'aprovació del nou Pla de Mobilitat que ha de gestionar el desplegament de Mataró Bus. En aquest sentit, Mataró Bus afirma que "no té competències sobre aquesta qüestió", però que treballarà colze a colze amb l'Ajuntament per negociar les millors condicions possibles, al mateix temps que recorda que el seguiment i estudi del temps dels recorreguts és una tasca que forma part de "l'operativa diària" de l'empresa i que l'únic objectiu és el d'adaptar "la velocitat comercial del bus a les situacions canviants de la nostra ciutat".