Bon balanç entre els expositors presents al Saló Boda

Les hores de pasarel·la tornen a ser les de més afluència al TecnoCampus

  • Redacció
  • Dimecres, 18 Febrer 2015 14:14

Saló boda

El TecnoCampus va acollir el cap de setmana passat la 22a edició del Saló Boda Mataró Maresme. La fira s’ha consolidat com una de les principals fires monogràfiques del sector. Així ho corroboren les valoracions dels expositors, que en un 84 per cent dels casos fan una valoració global del Saló bona o molt bona. La seguretat, la senyalització, l’enllumenat i la neteja han estat els punts més ben valorats per les empreses expositores.

Saló boda

Els moments de més concurrència al Saló van ser les hores coincidents amb les desfilades, caracteritzades per l’alta professionalitat i el bon muntatge de la passarel·la, a càrrec de MSM Fashion Group by Magda Simó, amb models professionals, llum, so, coreografia i música, han estat un èxit d’assistència i han comptat, també, amb les desfilades de vestits de Primera Comunió. 

Satisfacció general

Pel que fa als visitants que han passat pel certamen durant els tres dies, tot i encara no tenir els resultats de l’enquesta de valoració, han manifestat la seva satisfacció, sobretot per la quantitat i per la qualitat de l’oferta representada al Saló. Era la tercera edició del Saló al TCM, emplaçament que contribueix a una major comoditat per visitants i expositors.