Unió de Botiguers organitza un tió solidari

En col·laboració amb Càritas, recollint aliments

  • Redacció
  • Divendres, 19 Desembre 2014 13:34

Cultura 204/2015,cagatió solidari

Aquest diumenge a les sis de la tarda hi haurà la cagada del Tió solidari que la Unió de Botiguers ubicarà a la confluència entre la Riera i el carrer de Bonaire. Es tracta d’una iniciativa que guanya en cada edició més adeptes i que, igual que passa el dia de Sant Esteve a Can Xammar, permet que una tradició eminentment familiar com és el tió, superi l’àmbit de casa per guanyar pes com a esdeveniment popular de ciutat.

El Tió d’Unió de Botiguers té, a més a més, i com a valor afegit, un clar accent solidari. I és que perquè les famílies participin en aquest acte han de recollir algun dels tiquets de participació que es reparteixen als comerços però, sobretot, han d’aportar, diumenge mateix, quilos d’aliments. D’aquesta manera i aprofitant la crida d’un acte com aquest, Unió de Botiguers recull aliments a benefici de Càritas Interparroquial de Mataró, una de les entitats del Tercer Sector més necessàries que mai en aquests moments.
Amb el Tió, doncs, UB suma en un sol acte tradició, entreteniment familiar i accent solidari. Una suma molt pròpia del denominat “esperit nadalenc”