En marxa les XVII Jornades del Futbol Solidari

La recaptació servirà per potenciar dues llars d’infants al Senegal

El proper cap de setmana tindran lloc les XVII Jornades del Futbol Solidari. Com cada any, l’espai Erol de l’escola Pia Santa Anna organitza aquesta trobada solidària amb un objectiu solidari, que es realitza amb una col·laboració estreta amb el Senegal.

Tots els diners que es recullin durant el cap de setmana del 22 i 23 de desembre aniran destinats a dos projectes educatius d’aquest país africà. Així, la recol·lecta anirà a parar al finançament de dues llars d’infants a les localitats de Sokone i Karant. Recursos per les dues escolesErnest Perarnau, membre de l’organització, explica que “les dues escoles ja existeixen però no hi ha prou recursos per mantenir-les”. És per això que Perarnau afirma que “creiem necessari potenciar l’educació en un país que no té les infraestructures i els mitjans per poder fer-ho”. Com cada any, s’hi duran a terme diverses activitats amb les quals es col·labora directament amb el projecte escollit en aquesta edició.

Els partits de futbol són la principal iniciativa, així com activitats per a nens i nenes, concerts, actuacions i tallers. Per últim, també es podrà participar en la recaptació a través del bar solidari que s’habilitarà en paral·lel al torneig.