Més força pel turisme industrial a Mataró

Mataró ja forma part de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la qual compta amb més de 50 museus, centres d'interpretació i empreses participants

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Dilluns, 10 Juliol 2017 11:56

Ple de juliol

L'adhesió de Mataró a la Xarxa de turisme Industrial de Catalunya (XATIC) va ser aprovada pel ple municipal de juliol per unanimitat. Es tracta d'una associació que rep gairebé 1,4 milions de visitants anuals que té l'objectiu de promoure i difondre el turisme industrial i generar una ínia d'actuació comuna. D'aquesta manera es pretén projectar la ciutat, atraure visitants i crear activitat econòmica i cultural al voltant del turisme d'aquest tipus.

Mataró és una ciutat amb una política turística en part centrada en el seu patrimoni industrial amb espais com Can Marfà, la nau Gaudí, l'edifici del Cafè del Mar o el primer ferrocarril. Amb Dolors Guillén, regidora de promoció econòmica i innovació, com a representant titular, aquesta adhesió és vista com una oportunitat enriquidora per la ciutat, que ampliarà els canals de difusió del patrimoni.