El Biada i la Piscina, en un programa europeu d’estalvi energètic

L’Ajuntament reinvertirà en els dos equipaments el 50 per cent de l’estalvi aconseguit

Miquel Biada

L’Institut Miquel Biada i la Piscina municipal participen en el projecte Euronet 50/50 max, una iniciativa europea que incentiva l’estalvi energètic en edificis públics a partir de l’aplicació de bones pràctiques en l’ús i la gestió de l’energia. Els equipaments són els responsables d’educar els usuaris perquè facin un ús responsable dels recursos, i apliquen un conjunt de bones pràctiques amb l’objectiu de reduir el consum energètic. Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet a retornar el 50 per cent dels estalvis econòmics que s’aconsegueixin en forma d’inversió a l’equipament. Per calcular aquest estalvi, es compararan els consums energètics que tant l’institut com la piscina han tingut en els darrers tres anys.

Equip responsable

A cada equipament s’ha creat un equip energètic que és el responsable del projecte, de calcular els consums i estalvis que es generin, i d’aplicar les mesures concretes per estalviar calefacció i electricitat. Formen part d’aquests equips personal docent de l’equipament, de la direcció del centre, de manteniment i neteja, d’administració i consergeria, alumnes i usuaris, Ajuntament i la Diputació.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: