Les platges del Varador i el Callao de Mataró obtenen la Q de qualitat turística

El servei d’informació és el punt fort per obtenir aquesta certificació

Les platges del Varador i del Callao de Mataró han obtingut la certificació de la marca Q de Qualitat Turística que atorga l'Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). Aquesta distinció la reben les platges que compleixen uns nivells de qualitat en els serveis que prestin als seus usuaris, mesures de seguretat i higiene i mesures que tenen l'objectiu de minimitzar l'impacte que genera l’activitat turística sobre el litoral. Amb aquesta, la demarcació de Barcelona té 10 platges certificades amb el distintiu de qualitat i la comarca del Maresme arriba a les 3.Per obtenir el certificat de qualitat, les platges han de complir uns requisits i unes condicions que es puntuen. S'avaluen camps com direcció; seguretat, salvament i primers auxilis; informació; neteja i recollida selectiva de residus; manteniment d'instal·lacions i equipaments; accés; serveis higiènics i oci. Les platges del Varador i del Callao han obtingut en 6 dels ítems una puntuació superior a 9 i en 2 una puntuació superior a 8.

La informació, el fortLa puntuació més alta, però, s'ha aconseguit amb el servei d'informació, on s'ha arribat al 9'7. Segons l'Ajuntament de Mataró, “s'ha valorat que hi hagi dades de les platges a la pàgina web, el punt de lectura amb wifi gratuït i les activitats de dinamització que s'hi organitzen, a més de destacar el nivell de registre i seguiment de les queixes i suggeriments i la informació que es dóna en els panells informatius situats al passeig Marítim”. Amb un 9'3 s'ha puntuat l'oci, destacant les activitats esportives que es desenvolupen en el front marítim, i amb un 9'2 s'ha valorat la seguretat, salvament i primers auxilis.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: