Premiat un alumne del TecnoCampus en el prestigiós festival d'animació i videojocs 3D Wire

Héctor Arnau va rebre un guardó en la categoria de millor projecte de sèrie de jove creador amb “El misterio de la Ciudad de Cucut”

  • Redacció // Foto: Tecnocampus
  • Dijous, 24 Octubre 2019 12:26

Ciutat 2017/2019, hector arnau premiat festival 3D wire

Un alumne del grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, Héctor Arnau, ha estat premiat en el prestigiós festival d'animació i videojocs 3D Wire, celebrat a Segòvia del 30 de setembre al 6 d'octubre del 2019. El jove ha rebut el premi en la categoria de millor projecte de sèrie d'animació per “El misterio de la Ciudad de Cucut”.

Aquesta sèrie neix del seu treball de recerca, tutelat pel professor Víctor García. L'animació tracta sobre la història d'en Pol Cabot, un jove desencantat amb la vida que es troba atrapat en un parc temàtic anomenat La Ciudad de Cucut.

La seva particularitat és que els visitants del parc han oblidat el món exterior i creuen viure en un fantàstic món steampunk. L'objectiu d'en Pol serà descobrir els misteris d'aquesta ciutat i tornar al món real. La sèrie d'Héctor Arnau està pensada per a ser emesa en 26 capítols d'11 minuts aproximadament, seguint l'exemple de Cartoon Network, segons va explicar el mateix creador.

L'objectiu del viatge d'Héctor Arnau a Segòvia era participar en un pitching (una presentació curta i concisa per mirar d'atraure finançament) i rebre assessorament professional per al projecte, però el jove va acabar tornant a casa amb un premi sota el braç. Ell mateix va assegurar que va ser tota una sorpresa, i que ni tan sols sabia que era un dels candidats al guardó.

El festival
El 3D Wire és un lloc de trobada d'autors i productores independents que creen contingut audiovisual o ideen projectes relacionats amb l'animació, els videojocs i el new media.