MTR: Un 'showroom' diferent a l'aire lliure

Una trenta de comerços surten al carrer aquest dissabte a la Plaça de Santa Anna i la Rambla per ensenyar els seus productes i serveis

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 11 Octubre 2017 17:53

Ciutat 2017, tot empenta-MATARO SHOW ROOMLa Unió de Botiguers de Mataró segueix amb el seu objectiu de fomentar les activitats especials que serveixen per promoure el comerç de proximitat i proposen per aquest dissabte 14 d'octubre una renovada versió de Showroom. Es tracta d'una iniciativa que compta amb el patrocini del Grup Drivim, responsable del concessionari Citroën de la ciutat i que planteja tot un dissabte de sorpreses a la plaça més cèntrica de la ciutat.
Des de UBM defineixen aquest MTR Showroom Urbà com "una forma singular de presentar els negocis que hi participen basada en l’impacte visual". Sorpreses i al·licients, doncs, per a tothom.

Durant tot el dia
Al llarg de tot el dia d'avui, de les 10h a les 20:30h, i amb un nou format tipus passarel·la estàtica, els comerços participants mostraran els seus productes o serveis creant exposicions singulars i creatives que cridaran l’atenció del ciutadà amb l'objectiu de reforçar la imatge comercial de la ciutat.

Aquesta nova iniciativa de la Unió de Botiguers de Mataró pretén "potenciar la imatge de ciutat donant visibilitat als comerços amb participants que representen la majoria de sectors". Així, participaran al showroom urbà comerços d’automoció,  belles arts,  moda femenina, masculina i infantil, marroquineria, joieria, floristeria, perruqueria, roba de la llar, sabateries, estètica... entre d’altres.

Aquesta activitat se suma a les accions que porta a terme l'UBM per dinamitzar el comerç de la ciutat i fer de Mataró una marca amb un segell comercial important. En la presentació de l'activitat, la nova responsable municipal de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, va convidar la ciutadania "a sortir al carrer i disfrutar de les marques i els productes de qualitat". Al seu torn el President d'Unió de Botiguers va assegurar que volen anar a més "en tots els sentits": “Per això organitzem activitats com aquesta, amb més dinamisme, més imatge, més visibilitat i amb una major representativitat de tots els sectors i empreses de serveis per oferir una major projecció de ciutat”.
Novo reconeix que el MTR Showroom s'inspira en les antigues edicions de 'Sant Benet a cel obert'.

Ciutat 2017, tot empenta-MATARO SHOW ROOM
Els participants del nou MTR
Participen de l'activitat comerços que representen la majoria de sectors comercials presents a la ciutat: automoció, belles arts, moda femenina, masculina i infantil, marroquineria, joieria, floristeria, perruqueria, roba de la llar, sabateries, estètica…. entre d’altres.
Llistat dels comerços que formaran part d'aquesta exposició a l'aire lliure : Alemany, Botiga Costa, Capgròs, Blaumar, Citroën Mataró, Fransi, Farmàcia Colldeforn, Frèsia, Ibiza TN, La Mallorquina, La Peca de Lupe, Lola Perruquers, Massana, Moldumat-Art, Novo, Pell Tolrà, Pinmat, Reyman, Saterra, Serras, Tokut, Unles & Estètica, Benetton, Vico, Vinalium i Z and Co.