Definitiu: no hi haurà segona línia del Coromines

La Consellera Rigau ho comunica personalment als grups mataronins

  • Redacció
  • Divendres, 24 Maig 2013 11:20

irene_rigau_parlament

Desenllaç final del culebrot Coromines: no es reobrirà la segona línia de l’escola. Ahir dijous al vespre la pròpia Consellera d’Ensenyament Irene Rigau va ser a Mataró per anunciar la decisió als portaveus dels diferents grups que havien estat convocats per l’Alcalde Joan Mora a una Junta extraordinària per avaluar la situació. El PSC havia arribat a demanar la convocatòria d’un Ple extraordinari i davant la sensibilitat del tema a la reunió a l’Ajuntament hi van comparèixer el director dels Serveis Territorials Vicent García i la pròpia Consellera Rigau. Els pares que queden fora del Coromines en confirmar-se la supressió de la segona línia van escridassar els responsables polítics a la sortida de la Casa Gran.

La sortida d'Irene Rigau de l'Ajuntament, ahir a la nit

 

Segons recull Mataró Ràdio la Consellera va manifestar que des del Departament han estat analitzant la preinscripció i ha sentenciat que, malgrat la insistència mostrada fins a última hora i malgrat la resolució aprovada al Parlament.

“tècnicament no es pot obrir aquesta segona línia i el centre haurà de consolidar aquesta línia única”.

Tot i això Rigau va manifestar confiança en el projecte educatiu del Coromines. La Consellera al·lega que la demanda de primària està patint una davallada -per la caiguda de la natalitat i també per les baixes que hi ha durant el curs i que, en canvi, s’haurà d’anar augmentant progressivament l’oferta de secundària, obrint la porta a que el propi Coromines o l’Angeleta –del que no en va avançar detalls respecte al nou edifici– siguin en un futur escoles-institut.