Els Premis Cre@tic emprenen la tercera edició amb l’inici de les inscripcions

El proper dilluns, 16 de juny, s’inicia el període d’inscripció de la tercera convocatòria dels Premis Cre@tic. Aquest és un premi a les noves iniciatives empresarials en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

L’objectiu de Crea@tic és promoure la iniciativa empresarial dins de l’àmbit de les tecnologies de la informació i està adreçat a persones que, de manera individual o col.lectiva, tinguin una idea de negoci amb les TIC i vulguin posar-la en marxa, o a empreses relacionades amb les TIC que hagin iniciat la seva activitat al llarg d’aquest any 2003.

Les inscripcions
Els interessats en participar hauran de presentar una sol.licitud, una fitxa resum del projecte empresarial i un pla d’empresa, un cop feta la inscripció. El termini de presentació de projectes finalitza el 3 d’octubre.

Els premis
El jurat s’escollirà, entre els projectes finalistes, tres premiats. Així com també podrà fer una menció especial a aquell projecte que presenti alguna singularitat destacable en el decurs de les deliberacions.

Els guanyadors seràn dotats amb el següents premis en metàl·lic: un 6.000 euros pel Primer premi, 3.000 euros pel Segon premi, i 1.500 euros pel Tercer premi. La classificació final dels premis es donarà a conèixer el dia 27 d’octubre.

Redacció // Freqüència Iluro