"Ornitografies"

El fotògraf Xavi Bou ens convida a descobrir l'estela que dibuixen els ocells quan volen.

  • Anna Aluart
  • Dimarts, 06 Desembre 2016 11:35

Ornitografies Xavi Bou

Després d'uns mesos d'inactivitat al blog, avui el revisc amb una entrada que tenia ja ganes d'escriure. Us parlaré sobre un projecte fotogràfic del que em fa ilusió escriure, ja que l'autor és un estimat professor meu de fotografia.El projecte es titula "Ornitografies", i l'autor n'és Xavi Bou.


"Ornitografíes", és un projecte que neix de l'interès i el respecte d'en Xavi per la naturalesa, especialment pels ocells. Aquest projecte fa sorgir a la llum aquells moments que ens passen desapercebuts, i per la intenció de qüestionar els límits de la percepció humana. El fotògraf plasma en un únic lapse de temps les formes que genera un ocell quan vola, fent visible el que no podem percebre, creant una cenefa aèrea d'allò més curiosa.
Ornitografies Xavi Bou
El projecte cavalca entre la tecnologia, la ciència i la creativitat que s'entrellacen per a formar espectaculars imatges que plasmen la bellesa del vol i el moviment de les aus.

Un impressionant projecte de divulgació naturalista que ens convida a submergir-nos al món de l'ornitologia des d'un punt de vista curiós i creatiu.

"Ornitografies"

Ornitografies Xavi Bou

 
Ornitografies Xavi Bou